Trening i Blåbærfjell, Gålå
Onsdager: U08 18:00-19:00, U10 17:00-20:00, U12 17:00-20:00

Fredager:  U10 17:00-20:00, U12 17:00-20:00

Søndager: U08 11:00-12:00, U10 10:00-13:00, U12 10:00-15:00
Se periodeplanen som viser gren: slalåm eller storslalåm.

-se smittevernregler her:

SMITTEVERNPLAN FOR PEER GYNT ALPINKLUBB.pdf

VIKTIG INFO: MEDLEMSREGISTER

Vi oppdaterer medlemsregisteret og trenger mer utfyllende informasjon på alle våre medlemmer, -for nye medlemmer gjelder samme prosedyre.

For å gjøre dette enkelt må alle fyllle ut INNMELDINGSSKJEMA for  seg og sine familiemedlemmer. Dere som skal ha familiemedlemskap bruker samme mail-adresse så det blir enkelt for oss å knytte dere sammen.

i løpet av neste uke vil vi fakturere medlemskonmtigent for sesongen 2020/21

AKTIVE medlemmer, eller foresatte til aktive medlemmer, må laste ned App´n til Idretten Online.

I denne App´n ligger digitale medlemsbevis for deg og dine familiemedlemmer som MÅ fremvises for å kjøpe rabatterte kort til AKTIVE medlemmer. Medlemskort blir ikke synlig før betaling er registrert.

PGA har medlemskapene: AKTIVTmedlemskap og ikke aktivt medlem.

Enkelt medlemskap kr.150,-/sesong

Familie medlemskap kr.350,-/sesong

Link til innmeldingsskjema:

Hilsen Pål Brandvold/leder

ALPIN trening

Se månedsplan for U08, U10 og U12 for innhold.

Treningen er åpen for alle!

SE: Månedsplan under: "Grupper"

-følg med og gjør deg kjent med på hva som trenes hver dag😀

Ber foresatte printe ut hver månedsplan og henge på kjøleskapet, slik at barna kan forberede seg pr.dag!

ER DU GJEST, Vipps´r du kr.200 pr.dag til 133151

(Søk Peer Gynt Alpinklubb)

Velkommen til mer informasjon:

klikk Treningslære og du får opp

Treningsprogram

Skilisens

Alpinutstyr

Terminliste INNLANDET SKIKRETS alpin

SESONGPLAN og Månedsplaner

Klikk GRUPPER, og du får opp U08, U10, U12, U14, U16

og du finner informasjon fortløpende!

SPORTSLIG LEDER

Da har vi gleden av å informere at Amund Rudi er engasjert som trener/sportslig leder i klubben. Amund starter formelt fra 01.10 og vil fram til starten av desember bruke tid på planlegging av sesongen sammen med Ånen (er bortreist fram til starten av desember). På bilde blir kontrakten signert av styreleder og nå sportslig leder. Dette er en milepel for klubben.
 Minner samtidig om at alle setter av lørdag 19.10, da blir det kick of til sesongen 2019/2020. Info kommer etterhvert.

HEISKORT

Da er medlemspris på heiskort Gålå sesong 2019/2020 på plass.

For aktive unger (7-15 år) kr 1300,-

For aktiv voksen eller voksne med aktive unger kr 1600. Keycard kr. 75,- kommer i tillegg.

Medlemsavgift må være betalt og hvert medlem vil da få utdelt sitt medlemsbevis som må medbringes når kort skal kjøpes/hentes ut (medlemsbevis blir produsert rett før alpinbakken åpner). Medlemsavgift er kr 350,- pr. familie eller kr 100 pr enkelt medlem. Gå inn på fanen "bli medlem Peer Gynt Alpinklubb" for å regisrere dere som medlem og kontonummer.

Det er kun aktive medlemmer som vil få rabaterte priser på heiskort hos Gålå Alpint:

En aktiv unge er en unge som deltar regelmessig på trening. En aktiv voksen er en som deltar regelmessig på treninger eller bidrar på treninger, stiller opp på klubbarbeid, arrangement/dugnader. En voksen som har aktive unger blir sett på som aktiv.

Blogginnlegg ...

Registrer

12 visninger

Ingen fremtidige arrangementer ble funnet.