SPORTSLIG LEDER

Da har vi gleden av å informere at Amund Rudi er engasjert som trener/sportslig leder i klubben. Amund starter formelt fra 01.10 og vil fram til starten av desember bruke tid på planlegging av sesongen sammen med Ånen (er bortreist fram til starten av desember). På bilde blir kontrakten signert av styreleder og nå sportslig leder. Dette er en milepel for klubben.
 Minner samtidig om at alle setter av lørdag 19.10, da blir det kick of til sesongen 2019/2020. Info kommer etterhvert.

HEISKORT

Da er medlemspris på heiskort Gålå sesong 2019/2020 på plass.

For aktive unger (7-15 år) kr 1300,-

For aktiv voksen eller voksne med aktive unger kr 1600. Keycard kr. 75,- kommer i tillegg.

Medlemsavgift må være betalt og hvert medlem vil da få utdelt sitt medlemsbevis som må medbringes når kort skal kjøpes/hentes ut (medlemsbevis blir produsert rett før alpinbakken åpner). Medlemsavgift er kr 350,- pr. familie eller kr 100 pr enkelt medlem. Gå inn på fanen "bli medlem Peer Gynt Alpinklubb" for å regisrere dere som medlem og kontonummer.

Det er kun aktive medlemmer som vil få rabaterte priser på heiskort hos Gålå Alpint:

En aktiv unge er en unge som deltar regelmessig på trening. En aktiv voksen er en som deltar regelmessig på treninger eller bidrar på treninger, stiller opp på klubbarbeid, arrangement/dugnader. En voksen som har aktive unger blir sett på som aktiv.

Ingen fremtidige arrangementer ble funnet.