Hei.

Minner om klubbmesterskap søndag 25 mars, påmelding i målbua i Blåbærfjell fra kl 10.00, besiktigelse fra 10.30 og start 11.30.

Møt opp og skap en hyggelig ramme rundt årets mesterskap.


Velkommen!

Resultater for helgens KM på Gålå!

https://www.skiforbundet.no/op...Velkommen til vår hjemmeside i Peer Gynt Alpinklubb. Her på siden kan du se bilder fra klubbens diverse aktiviteter, samt få info om treningstider, renn og andre aktiviteter.

Terminliste fra Oppland Skikrets for sesongen 2018 er nå ferdig, se link: https://www.skiforbundet.no/op... 

Peer Gynt Alpinklubb arrangerer Gålårennet 24 og 25 februar, det kommer mer info på dette når det nærmer seg, jobber også med arrangørhåndbok som også blir sendt ut til de som skal være med å arrangere. Vi har innledet samarbeid med Team X og Sturla Gudbrandsen på dette arrangementet, men Ånen eller Jon tar en runde med foreldrene på treningene og får på plass de siste brikkene av mannskap til å arrangere. Vi har en dyktig stab tilgjengelig med mange års erfaring, men det faller fra noen ildsjeler så vi må få rekruttert inn nye foreldre til å være med å arrangere. Artig og lærerikt arrangement som frister til gjentagelse.

Vi er godt i gang med årets sesong og opplever rekorddeltagelse på trening for rekrutter, Ånen har fått til et riktig så bra opplegg og det er full fart på trening både onsdagskveld og søndager på dagen. Skal få lagt ut bilder her etter hvert. Vi legger også ut bilder og info på vår facebookside.

Nytt for året er at vi kjører Alpint Mødre kurs, første kvelden var fredag 5 januar, 6 fornøyde deltagere på første kvelden, og vi kjører 4 påfølgende fredagskvelder fremover. (det kan komme en forandring på en av kveldene men vi tar dette underveis.) Vår samarbeidspartner  Gålå Alpin sponser heiskort og skiutstyr på disse mødretreningene. Oppstart kl 1830 - 1845, møt opp og få utstyr i skiutleia og kom over veien til blåbærbua, der står vi og ønsker dere velkommen.

Vi har ikke satt noe krav til medlemsskap i PGA på mødretreninga, men ønsker selvfølgelig at det på sikt blir nye medlemmer i klubben vår av denne aktiviteten.

Når det gjelder medlemsskap så har vi måttet øke medlemsavgiften til 350 for familiemedlemsskap og 100kr pr medlem hvis det meldes inn enkeltmedlemmer. Dette er Skikretsens regler og satser for medlemsskap i Alpintklubber.

Minner også på at de som er med på organisert trening må være medlem i klubben, dette er et krav for at forsikring skal gjelde hvis det skulle oppstå en situasjon som ender med en skade e.l.

Kom gjerne med innspill om det er noe dere medlemmer og skikjørere ønsker, vi er åpne for forslag om nye aktiviteter.


Nye medlemmer kan melde seg inn via vår hjemmeside, se øverst på menylinja.


Trykk også på vår link til PG sin facebookside, der blir det lagt ut bilder og oppdateringer fra våre aktiviteter jevnlig, samt innlegg fra våre følgere, https://www.facebook.com/group...


Velkommen til klubben vår, og vi gleder oss til å få kjørt masse på ski i vinter,  gammel som ung!
63365.jpgArrangementer

Ingen fremtidige arrangementer ble funnet.

Blogginnlegg ...

Kart

Levert av IdrettenOnline